La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

Recepta de quinoa amb crema d'espelta i xampinyons.

Agafa forces per donar el millor de tu a la cursa

Entrenar per a una carrera no és només qüestió d'exercici, menjar adequadament i descansar són igual d'importants. Per això a continuació us deixem una recepta dels nostres amics de Can Busquets que us ajudarà a afrontar aquest repte amb l'energia suficient i, per descomptat, de la forma més saludable. Agafa forces i càrrega teus piles amb aquest deliciós plat!

ESPAGUETIS DE QUINOA AMB CREMA D'ESPELTA Y XAMPINYONS

Aquesta recepta combina proteïnes i carbohidrats amb un alt valor en minerals i vitamines. Els ingredients protagonistes són la pasta de quinoa i l'espelta. Tots dos ingredients ens proporcionaran un alt contingut en proteïnes i energia, però a més també són molt riques en minerals i vitamines. Mentre que la pasta de Quinoa ens aporta una gran varietat de minerals (ferro, calci, fòsfor i magnesi) i vitamines (E, C I B) l'espelta és altament energètica alhora que menys calòrica que la farina clàssica de blat. Destaca pel seu alt contingut en proteïnes i una excel·lent font de vitamines sobretot de el grup B. És convenient prendre un plat la nit abans de la cursa per afrontar el repte de l'endemà sentint-te bé i evitar sensació de debilitat o falta d'energia amb el conseqüent augment de probabilitats de lesió. Una recepta fàcil i ràpida de preparar que marcarà la diferència.

LA RECEPTA

Ingredients necessaris:

  • 200 gr espaguetis de quinoa
  • 150 gr xampinyons 60 gr ceba
  • 1 pot de crema d'espelta (200 ml)
  • 150 ml aigua
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • Sal

Passos a seguir:

  1. Posa una olla amb aigua i sal al foc. Quan comenci a bullir, tira els espaguetis i deixa'ls coure aproximadament 10 minuts (depenent del temps que indiqui el fabricant).
  2. De mentres, a una paella amb dues cullerades soperes d'oli d'oliva, sofregeix la ceba tallada a quadradets molt petits (brunoise) a foc lent mig durant 4 o 5 minuts.
  3. Neteja i talla els xampinyos també en brunoise, i afegeix-los a la paella.
  4. Salteja-ho durant 3 o 4 minuts més. Afegeix la crema d'espelta i l'aigua i deixa-ho coure 5 minuts més. Rectifica la sal.
  5. Escorre la pasta, posa-la en un plat i tira-li la salsa per sobre.

Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta, agafa forces i mentalitza't per donar el millor de tu.. tu pots!