La meva cistella
La teva cistella està buida
Tens algun dubte?

Si vols resoldre algun dubte sobre SUIFF, si us plau, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Contacta'ns

La importància d'entrenar amb bandes elàstiques

L'entrenament amb bandes elàstiques és un dels més complets que existeixen ja que les bandes en si mateixes poden proporcionar un entrenament tan útil i complet com treballar amb pesos lliures. Molta gent sol pensar que les bandes compleixen una funció de treball accessori, però és un pensament erroni.

Quins són els beneficis d'entrenar amb bandes elàstiques?

L'entrenament amb bandes elàstiques ofereix els avantatges de l'entrenament amb peses però sense les contraindicacions que aquest comporta. És a dir, mitjançant l'entrenament amb bandes elàstiques aconsegueixes tonificar i enfortir els músculs sense sobrecarregar-los.

A continuació detalem els beneficis que obtindràs amb l'entrenament de bandes:

  • Exercitaràs pràcticament tots els músculs del cos. Amb les màquines o pesos lliures només es poden fer una quantitat limitada de moviments, en canvi, amb les bandes podem oferir resistència a pràcticament qualsevol moviment.
  • Permeten entrenar a tots els nivells. Les bandes són adaptables per múltiples nivells de condició física, pel que són ideals per qualsevol tipus de persones.
  • Són extremadament portàtils. Al ser tan lleugeres són perfectes per entrenar a qualsevol lloc, pots transportar-les de manera còmode i no requereixen d'un gran espai d'emmagatzematge.
  • Ideals per l'entrenament de força. Les bandes elàstiques proporcionen una força contra la que el múscul ha de treballar i ofereix una resistència progressiva. La resistència progressiva fa que la quantitat de fibres musculars que s'utilitzen en l'exercici de la massa muscular augmenti a mesura que avança el rang de moviment.
  • Milloren l'equilibri. Al treballar amb les bandes aconseguirem estabilitzar el cos i realitzar alguns exercicis amb major facilitat.
  • Gran varietat d'exercicis. Són ideals per treballar tot tipus d'exercicis i així crear rutines d'entrenament variades i diferents.

Combinar SUIFF amb les bandes elàstiques

Amb el mètode SUIFF podràs marcar-te objectius i mesurar-los per anar millorant. El sensor SUIFF ofereix tres mètriques:

  • Volum de kilos de força. Quan treballes amb el sensor SUIFF aniràs acumulant kilograms de força amb cada exercici.
  • Força mitjana de cada exercici. Obtindràs la força de treball de cada exercici que realitzis amb les bandes elàstiques per poder anar millorant al força mitjana de treball. Per fer-ho t'oferim tres opcions diferents:
    • Tensa la banda. Amb la mateixa banda elàstica, allunya't del punt d'ancoratge i, com més tensa estigui la banda, més força hauràs de fer.
    • Incrementa la resistència de la teva banda elàstica. Cada banda elàstica té una resistència diferent, en el cas de les bandes SUIFF la banda R2 és la mejor i la R7 la major. Canviant la banda elàstica a una de major resistència incrementaràs la força que exerceixes.
  • Indicador de regularitat. L'aplicació compte amb un indicador que et mostrarà els kilograms diaris que portes acumulats, així podràs mesurar el teu progrés. En dona és recomenable mantenir 300kg/diaris i en home, 450.

Els kits SUIFF

 

A SUIFF disposem de 3 models de kits que combinen sensor i bandes elàstiques, perquè puguis escollir la que millor s'adapti a tu i comencis a entrenar la força avui mateix.

  • Kit SUIFF Smart Light. Aquest kit inclou el sensor i les bandes R2 i R3, de resistència mitja baixa, recomenades per principiants o per fer servir de referència en exercicis que impliquin una sola articulació de músculs petits.
  • Kit SUIFF Smart Medium. Inclou el sensor i les bandes R4 i R5, recomenades per utilitzar com evolució del nivell 3.
  • Kit SUIFF Smart Heavy. Aquest kit inclou el sensor i les bandes R6 i R7, de resistència alta. És perfecte pels que vulguin practicar esport de forma regular, coneixen la tècnica d'entrenament de força i requereixen d'un nivell d'exigència elevat.